» فریب موقع ازدواج؟!
طنز حقوقی: فریب همسر در ازدواج
یکی از مسائل بسیار مهمی که همه باید قبل از ازدواج بهش توجه کنن اینه که طرف مقابلشون اهل فریب و کلک نباشه. حالا بعضی موقعا ممکنه یه نفر خیلیم به این مسئله توجه کنه ها....اما همسر آیندش انقدر فریبکار باشه که به راحتی بتونه گنجشک رو رنگ کنه جای قناری بفروشه! یعنی این موجود فریبکار تصمیم بگیره که با امور غیر واقعی و تخیلی قُمپز در کنه و به اصطلاح امروزی لاف بزنه تا نظر طرف مقابل رو برای ازدواج جلب کنه!
خب... اینکار واقعا زشته؛ چون به فرض مثال اگر طرف مقابل با این قمپز ها گول بخوره و راضی به ازدواجم بشه، بعدش میفهمه که پارتنر زندگیش چه روباه مکاری بوده و عملا زندگیشون از هم می پاشه...
البته امیدوارم که خدا چنین جانوری رو نصیب گرگ بیابونم نکنه!!
حالا شما فکر کنید که مثلاً یه خانم به همسر آیندش میگه : ملاک من برای ازدواج اینه که همسر آیندم حتماً تحصیلات عالیه داشته باشه و از نظر مالی هم در سطح بالایی باشه.
آقا هم که سخت عاشق و دلبسته خانم شده میگه: من دقیقاً تمام این ویژگی ها رو دارم. بنده دکترای جانور شناسی دارم و مدیرعامل شرکت جانوران موذی هستم. اینم بگم که درآمد من ماهانه دویست میلیون تومنه!!!
خانم هم که این ملاکا براش خیلی مهمه و با این وعده ها حسابی گول خورده راضی به ازدواج میشه و بعد میفهمه که شاهزاده رویاهاش سرشو شیره مالیده؛ یعنی متوجه میشه که مدرک تحصیلی شوهرش پیش دبستانیه و شغلشم آبیاری گیاهان آکواریوم با حقوق ماهانه دویست هزار تومنه!!
البته این موضوع خانم و آقا نداره ها!!!! یعنی روباه مکار قصه ما میتونه یه خانم باشه که متخصص در امر حیله و فریب باشه.
خب حالا اینجا تکلیف اون بنده خدایی که گول خورده چیه؟؟ آیا باید با خوراندن سم به شریک زندگیش به زندگی او پایان بده؟
خیر...نیازی به سم نیست چون قانون برای این کار یه مجازات خوب قرار داده. ماده ۶۴٧ قانون مجازات اسلامی میگه:
چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تکمن مالی، موقعیتِ اجتماعی، شغل و سمتِ خاص، تجرّد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آنها واقع شود مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال محکوم میگردد.
طبق این ماده دو تا شرط باید وجود داشته باشه تا جرم موضوع ماده محقق بشه:
اول اینکه عقد واقع بشه؛ یعنی اگر کسی شخص مقابل رو برای ازدواج فریب بده ولی عقدی بینشون منعقد نشه، جرمی هم به وقوع نپیوسته.
دوم اینکه ازدواج بر مبنای این امور غیر واقعی محقق شده باشه؛ یعنی ازدواجشون بر پایه شروطی مثل تحصیلات عالی، وضعیت مالی خوب و.... بنا شده باشه؛ بنابراین اگر عقد بر اساس این موارد منعقد نشده باشه جرمی رخ نداده.
بله....اینم از قضیه ی فریبکارها و ازدواجشون....
در آخرم یه نکته ی بهداشتی با چاشنی نصیحت بگم و کلام رو به پایان برسونم:
در زندگی مشترک هیچ چیز بهتر از صداقت و اعتماد نیست چون این دو تا ستون های زندگی هستن. پس امیدوارم که ستون های زندگیتون پابرجا و دلتون شاد باشه.
نویسنده: سیده فاطمه بوستانی - میزان بلاگ